2019 augusztus 3.

Folyamatos fejlesztések a KAPOSPLAST KFT-nél

Vállalatunk életében fontos mérföldkő a 2019-es év, hiszen idén lettünk 70 évesek. A jubileumi év már eddig is több változást hozott életünkben és még számos újdonságot tartogat. Az arculatváltáshoz kapcsolódó látványos átalakulások mellett, a színfalak mögött is igyekszünk megfelelni a mai kor elvárásainak.

 

Egy egész éven átívelő projekt keretében fejlesztjük a termelőkapacitásunk döntő részét kitevő kefeipari gyártósorunkat. Nagy múltú vállalatunknál a mai napig meglehetősen sok a kézi munkafolyamat, amelyek egy része a modernizációnak köszönhetően gépesíthető automatizálható. Ezek az újítások csökkentik a hibalehetőséget, ezáltal egyenletesebb minőségű termékek gyártását eredményezik, ami számunkra, mint globálisan meghatározó gyártó, kiemelten fontos.

Az ipar 4.0 szellemében igyekszünk megfeleltetni vállalatunkat a mai kor elvárásainak. A modern gyártástechnológia ugyan javítja a termelékenységet, de az emberi munkát és odafigyelést nem helyettesíti. Éppen ezért innovációs törekvéseink célja nem csupán a termelékenység javítása, hanem az emberi munkafolyamatok megkönnyítése is, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy kollégáink odaadó munkája nélkülözhetetlen vállalatunk sikeres működéséhez.

Vissza