Felhasználási feltételek

A Kaposplast Műanyagipari Korlátolt Felelősségű Társaság weblapjának (www.kaposplast.hu) felhasználási feltételei

Köszönjük, hogy meglátogatta ezt a weboldalt, bízunk benne, hogy az elnyeri tetszését!

Mielőtt weboldalunkat részletesen áttanulmányozná, illetőleg egyéb módon használná, szeretnénk felhívni a szíves figyelmét arra, hogy a weblap használatára a jelen „felhasználási feltételek”-ben foglaltak érvényesek, különös tekintettel arra, hogy társaságunk elkötelezett a weboldalt használók bizalmának megtartása, illetőleg a biztonságos használat követelményeinek fenntartása iránt.

A weblap üzemeltetőjének adatai:

Kaposplast Műanyagipari Korlátolt Felelősségű Társaság (Cg.: 14-09-300793, adószáma: 11226655-2-14, székhelye: 7400 Kaposvár, Szigetvári u. 59. sz.).

A www.kaposplast.hu weboldal használatára az alábbi feltételek vannak érvényben, annak használatára kizárólag e feltételek elfogadásával van mód, ezért a Felhasználó a weboldal meglátogatásával kötelezően elfogadja a jelen felhasználási feltételeket.

1.) Elfogadható használat

Kedve, és érdeklődési köre szerint szíveskedjék felfedezni a weboldalt és, ahol ez lehetséges, tegyen fel különféle anyagokat és járuljon hozzá a weboldalhoz kérdésekkel, posztokkal és multimédiás tartalommal!

Ennek során, kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy akár magán, akár jogi személyekre sértőek, ezért kérjük, hogy a használat során:

(a) ne sértse meg más(-ok) személyiségi jogait;
(b) ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;
(c) ne tegyen (a Kaposplast Műanyagipari Kft.-t illetően sem) becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket;
(d) ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és
(e) semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldal sértetlenségét.

Tájékoztatjuk, hogy a Műanyagipari Kft. (a továbbiakban: Kaposplast) a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról egyoldalúan eltávolítja.

2.) Adatvédelem

A Kaposplast „Adatkezelési Tájékoztató”-ja a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed (az „Adatkezelési Tájékoztató” a mellékelt linken áttanulmányozható).

3.) Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

(a) A Kaposplast által szolgáltatott tartalom

A weboldalon a Kaposplast által, vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a Kaposplast, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.

A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot.

(b) A Felhasználók által szolgáltatott tartalom

A Felhasználó elfogadja, hogy a weboldalra általa feltett tartalomnak a szerzője maga a Felhasználó, vagy a Felhasználó rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók, zene) weboldalon megoszthatja.

A Felhasználó tudomásulveszi, és egyben beleegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan kerül kezelésre, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt a Kaposplast számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) a Kaposplast üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.

Tájékoztatjuk arról, hogy a Kaposplast saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról, valamint lehetséges, hogy a Kaposplast már fejlesztett vagy más forrásokból beszerzett hasonló tartalmat, mely esetben a tartalmat illető szellemi tulajdonhoz fűződő jogok a Kaposplast Kft.-t, illetve a vonatkozó jogosultat illetik.

4.) Felelősség

(a)
A Kaposplast mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. A Kaposplast nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.

(b)
A weboldal a Kaposplast weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Kaposplastnak nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

(c)
Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni a Kaposplast ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a Kaposplast támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing” vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

5.) Kapcsolat

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk, mint a weboldal üzeltetőjével a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén:
e-mailen: info@kaposplast.hu
telefonon: +36 82 528 330 vagy
postai úton: 7400 Kaposvár, Szigetvári u. 59.

6.) A felhasználási feltételek módosítása

A Kaposplast a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

7.) Irányadó jog és joghatóság

(a)
A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A Kaposplast nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

(b)
A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

**********************

A Felhasználó tudomásulveszi, hogy a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.